Orientare

Article: Orientare

Anumite oferte îți stau la dispoziție încă de la început:

DB Planet

Probabil că cea mai mare platformă digitală pentru acest lucru este intranetul social DB Planet. În acest caz, toți angajații pot participa în mod activ, oferind feedback direct cu privire la conținutul publicat. Grupurile și paginile dedicate unor teme specifice oferă informații despre o gamă largă de subiecte și invită la schimburi între colegii din toate domeniile de activitate. 

Începe explorarea DB Planet cel mai bine pe pagina Nou în grup. Pe această pagină vei găsi informații utile despre cum să începi, precum și oportunități de a-ți forma contacte și de schimb de experiență, în special pentru noii veniți. Grupul DB Starter de pe DB Planet oferă colegilor noi o platformă de prezentare și schimb de experiență.

Notă: Poți accesa DB Planet numai după ce ai un ID de utilizator DB. Vei primi acest document prin e-mail în prima zi de lucru. Ai primit deja toate informațiile necesare despre prima zi? În caz contrar, te rugăm să contactezi din nou managerul departamentului și să îl întrebi.

Învățare

DB Learning World este platforma centrală și digitală de învățare a Grupului DB. Aici vei găsi o gamă largă de oportunități de învățare pe diverse teme, majoritatea gratuite. În Onboarding Roadmap am reunit informații relevante și oferte de învățare specifice pentru integrarea ta în companie.

Te ajutăm să te asiguri că deții toate calificările profesionale și lingvistice necesare. De asemenea, te sprijinim în învățarea limbii germane odată ce începi activitatea la DB. Aici vei găsi oferte suplimentare pentru a te sprijini.

Notă: Poți accesa DB Learning World numai după ce ai un ID de utilizator DB. Vei primi acest document prin e-mail în prima zi de lucru.