Descărcare și Link-uri

Article: Descărcare și Link-uri

Aici vei găsi toate descărcările importante și link-uri pentru a începe cu Deutsche Bahn Germania.

Broșură de bun venit

Broșura de bun venit îți oferă o privire de ansamblu asupra multor subiecte relevante despre viața în Germania.

Fisă informativă pentru recunoașterea parțială

Ai primit o recunoaștere parțială a calificării tale profesionale? Aici vei găsi informații despre cum să soliciți recunoașterea completă și cum te putem sprijini.

Formular de impozit pe venit

Dacă nu ai încă un număr de impozit pe salarii și nu știi care este categoria ta de impozit pe salariu, trebuie să completezi acest formular și să ni-l trimiți împreună cu contractul de muncă semnat.

Formular online VIDEX

Scurtă descriere: Dacă trebuie să completezi o cerere de viză, acest lucru se face, de obicei, prin intermediul formularului online VIDEX al Ministerului Federal de Externe. Aici vei găsi ajutoare de completare în diferite limbi, pe care le extindem în mod constant.

Autorități ABC

Aici vei găsi fișe de informare privind impozitele și declarațiile fiscale, reîntregirea familiei, găsirea unei locuințe și multe altele.

Angajații recrutează angajați (Mawema)

Dacă îți recrutezi prietenii pentru un loc de muncă la DB, poți primi un bonus special prin intermediul programului Angajații recrutează angajați. Poți găsi mai multe informații în pliante.

Make it in Germany

Make it in Germany este portalul guvernului federal pentru lucrătorii calificați din străinătate. Aici poți găsi informații despre locuri de muncă, vize și viața în Germania.