Orijentacija

Article: Orijentacija

Od samog početka dostupni su ti razni programi:

DB Planet

Vjerojatno najveća digitalna platforma za to je društveni intranet DB Planet. Ovdje svi zaposlenici mogu aktivno sudjelovati pružanjem izravnih povratnih informacija o objavljenom sadržaju. Grupe i stranice specifične za temu pružaju informacije o raznim temama i pozivaju kolege iz svih poslovnih područja na razmjenu ideja. 

Najbolje mjesto za početak istraživanja stranice DB Planet je na stranici Novi u grupaciji. Na ovoj stranici pronaći ćete korisne informacije o tome kako početi, kao i programe za umrežavanje i razmjenu posebno za pridošlice. DB početna grupa na stranici DB Planet nudi svim novim kolegama platformu za predstavljanje i razmjenu.

Napomena: Nećeš moći pristupiti stranici DB Planet dok ne dobiješ DB korisnički račun. Račun ćeš dobiti e-poštom prvi radni dan. Jesi li već dobio/la sve potrebne informacije za svoj prvi dan? Ako nisi, ponovno se obrati svom rukovodstvu.

Učenje

DB svijet učenja središnja je i digitalna platforma za učenje grupacije DB. Ovdje ćeš pronaći raznoliku i uglavnom besplatnu ponudu učenja o raznim temama. U planu Onboarding Roadmap saželi smo relevantne informacije i ponude za učenje posebno za vaš početak.

Pomoći ćemo ti da prikupiš sve potrebne tehničke i jezične kvalifikacije. Također ćemo te podržati u učenju njemačkog jezika po dolasku u DB. Ovdje ćeš pronaći daljnje ponude koje će te pritom podržati.

Napomena: Nećeš moći pristupiti stranici DB svijet učenja dok ne dobiješ DB korisnički račun. Račun ćeš dobiti e-poštom prvi radni dan.