Eligazítás

Article: Eligazítás

Egyes ajánlatok már a belépéskor elérhetővé válnak számodra:

DB Planet

DB Planet elnevezésű közösségi intranet valószínűleg a legnagyobb digitális platform, amelyet erre a célra fejlesztettek. Itt minden alkalmazott aktívan kiveheti a részét a dolgokból, és közvetlen visszajelzést adhat a közzétett tartalmakról. A tematikus csoportok és oldalak a témák széles skálájáról nyújtanak információkat, és lehetővé teszik a különböző üzleti egységek munkatársai között az eszmecserét. 

Kezdd a DB Planet felfedezését az Új a vállalatnál oldalon. Itt hasznos információkat találsz a kezdéshez, valamint kifejezetten az újonnan érkezők számára készült ajánlatokat a kapcsolatépítéshez és az információcseréhez. A DB Planeten belül a DB kezdőcsoport minden új kollégának lehetőséget ad a bemutatkozásra és az eszmecserére.

Megjegyzés: Csak akkor férhetsz hozzá a DB Planet platformhoz, ha rendelkezel DB felhasználói fiókkal. Ezt az első munkanapodon, e-mailben kapod meg. Megkaptál már minden szükséges információt az első napodról? Ha nem, kérj további információkat a felettesedtől.

Tanulás

DB Learning World a DB Csoport központi digitális tanulási platformja. A legkülönbözőbb témájú tanulási lehetőségek széles skáláját kínálja, amelyek legtöbbje ingyenes. Az érkeztetési ütemterv kifejezetten a belépésed szempontjából releváns információkat és tanulási lehetőségeket gyűjti össze.

Segítünk neked megszerezni minden szükséges szakmai és nyelvi képesítést. Miután megérkeztél a DB-hez, a német nyelv elsajátításában is támogatunk. Itt további ajánlatokat találhatsz, ahonnan támogatást szerezhetsz.

Megjegyzés: Csak akkor férhetsz hozzá a DB Learning World platformhoz, ha rendelkezel DB felhasználói fiókkal. Ezt az első munkanapodon, e-mailben kapod meg.