Beneficiile tale DB - reduceri și oferte exclusive

Article: Beneficiile tale DB - reduceri și oferte exclusive

În calitate de angajat al DB, beneficiezi de numeroase oferte, avantaje la cumpărare și reduceri. Aici ai o imagine de ansamblu.


DB Plus

Sub marca "DBplus", partenerii noștri sociali oferă angajaților Grupului DB beneficii suplimentare și avantaje personale atractive. DB colaborează strâns deja de mulți ani cu cei cinci parteneri sociali, BAHN-BKKgrupul de fundații BSW & EWHcompaniile de asigurări DEVKbăncile Sparda și Asociația Cluburilor Sportive ale Căilor Ferate Germane (VDES)

Poți găsi mai multe informații despre ofertele și condițiile exclusive ale partenerilor noștri sociali pe DB Planet și în broșura asociată, precum și pe site-urile web ale partenerilor DBplus.


End of expander content
Avantajele achiziției

În cadrul DB Travel Market vei găsi numeroase oferte cu discount de la parteneri externi pentru călătorii, cumpărături, activități sportive și entertainment. Vei găsi oferte noi în prima zi a fiecărei luni. 

DB Travel Market este un site web protejat prin parolă, pe care îl poți accesa și de acasă. Datele de acces sunt aceleași pentru toți angajații (nume de utilizator: db, parolă: exclusiv).

Fă clic aici pentru a merge la DB Travel Market.

End of expander content
Deplasări gratuite

Angajații DB și membrii familiilor acestora primesc o cotă anuală de călătorii personale gratuite în multe companii.

End of expander content
Biletul pentru deplasarea la locul de muncă (Job-Ticket)

Angajații DB pot solicita un bilet DB Job Ticket pentru călătoria zilnică cu trenul între locul de reședință și primul loc de muncă. Poți găsi mai multe informații în broșura pentru beneficii sociale și beneficii suplimentare.  

End of expander content
Cantine și Restaurante

Cu aproximativ 100 de cantine, grupul DB îți oferă mâncăruri delicioase și locuri pentru o pauză de prânz deosebită în multe locații din Germania. În toate cantinele rețelei gastronomice DB poți plăti convenabil fără contact și fără cash. Ai nevoie doar de ID-ul de grup și de cardul Girocard privat. DB îți urează poftă bună!

End of expander content


Există multe alte oferte. Le poți găsi aici.

Dacă ai întrebări, te rugăm să te adresezi managerului tău.