Oryantasyon

Article: Oryantasyon

Henüz başlarken size çeşitli teklifler sunulur:

DB Planet

Bunun için muhtemelen en büyük dijital platform sosyal İntranetDB Planet'tir. Burada, tüm çalışanlar yayınlanan içerik hakkında doğrudan geri bildirimde bulunarak aktif olarak katılım gösterebilirler. Konuya özel gruplar ve sayfalar çok çeşitli konularda bilgi sunar ve tüm iş alanlarındaki meslektaşlar arasında bilgi alışverişine davet eder. 

DB Planet'i tanımak için en iyisi Grupta yeni olanlar sayfasından başlayın. Bu sayfada, nasıl başlayacağınıza dair faydalı bilgilerin yanı sıra özellikle yeni gelenler için başkalarıyla iletişim kurma ve bilgi alışverişi fırsatları bulacaksınız. DB Planet'teki DB Starter Group , tüm yeni meslektaşlara tanışma imkanı ve fikir alışverişi için bir platform sunmaktadır.

Not: DB Planet 'e ancak DB User bilgilerinize sahip olduğunuzda erişebilirsiniz. Bunları işe başladığınız ilk gün e-posta ile alacaksınız. İlk gününüzle ilgili gerekli tüm bilgileri zaten aldınız mı? Almadıysanız lütfen yöneticinizle tekrar irtibata geçin ve sorun.

Öğrenme

DB Lernwelt DB Grubu'nun merkezi ve dijital öğrenme platformudur. Burada çeşitli konularda, çoğu ücretsiz olan çok çeşitli öğrenme fırsatları bulacaksınız. Onboarding Roadmap'te sizin için özellikle başlangıçta önemli olan bilgileri ve öğrenme tekliflerini bir araya getirdik.

Gerekli tüm mesleki ve dil yeterliliklerine sahip olmanıza yardımcı oluyoruz. DB'ye geldiğinizde Almanca dilini öğrenme konusunda da size destek oluyoruz. Burada sizi destekleyecek başka teklifler de bulabilirsiniz.

Not: DB Lernwelt'e ancak DB User bilgilerinize sahip olduğunuzda erişebilirsiniz. Bunları işe başladığınız ilk gün e-posta ile alacaksınız.