Орієнтація

Article: Орієнтація

Вже на початковому етапі вам доступні різні пропозиції:

DB Planet

Ймовірно, найбільшою цифровою платформою для цього є соціальний інтранет DB Planet. Тут усі працівники можуть брати активну участь, залишаючи прямий зворотний зв'язок щодо опублікованого контенту. Тематичні групи та сторінки пропонують інформацію з широкого кола питань та запрошують до обміну досвідом між колегами з різних сфер діяльності. 

Найкраще почати знайомство з DB Planet зі сторінки «Новий працівник у групі компаній». На цій сторінці ви знайдете корисну інформацію про початковий етап роботи, а також можливості для спілкування та обміну досвідом, особливо для новачків. Стартова група DB на DB Planet пропонує всім новим працівникам платформу для знайомства та обміну досвідом.

Примітка. Ви можете отримати доступ до DB Planet, лише якщо у вас є обліковий запис користувача DB. Ви отримаєте його на електронну пошту в перший робочий день. Ви вже отримали всю необхідну інформацію про свій перший день? Якщо ні, зверніться із запитом до свого керівника ще раз.

Навчання

Світ навчання DB є центральною цифровою навчальною платформою групи компаній DB. Тут ви знайдете широкий спектр можливостей для навчання на різні теми, більшість з яких є безкоштовними. В Onboarding Roadmap ми зібрали відповідну інформацію та навчальні можливості спеціально для вашого початкового етапу роботи.

Ми допоможемо вам переконатися, що ви маєте всі необхідні професійні та мовні навички. Ми також підтримуємо вас у вивченні німецької мови під час вашого перебування в DB. Тут ви знайдете подальші пропозиції, які вам допоможуть.

Примітка. Ви можете отримати доступ до Світу навчання DB, лише якщо у вас є обліковий запис користувача DB. Ви отримаєте його на електронну пошту в перший робочий день.