Şimdiden ne hazırlamış olmalısınız?

Article: Şimdiden ne hazırlamış olmalısınız?

Gerçekten başlamadan önce, ilk gününüze hazırlanırken halletmiş olmanız gereken konulara genel bir bakışı burada bulabilirsiniz.

Vize ve Oturma izni

Denklik ve Yeterlilik

Sözleşme imzalanarak geri gönderilmelidir

Bir banka hesabının açılması

Sağlık sigortası kurumuna kayıt

Yönetici ile ilk iş gününün ve gerekli iş ekipmanının belirlenmesi


AB/AEA vatandaşıysanız, Vize ve Oturma İzni, Tanıma ve Yeterlilik ve Banka Hesabı Açma konuları sizin için geçerli değildir. Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.


Not: Önümüzdeki birkaç gün içinde grup kimlik kartınızı, kişisel numaranızı ve başlangıcınız için önemli veri ve belgeleri alacaksınız. Bu konuda daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. DB Planet sayfasına yalnızca aktif DB kullanıcı hesabınızla, işe başladığınız ilk günden itibaren erişebilirsiniz. 

İşteki ilk günleriniz

İşteki ilk gününüz

Yöneticiniz onlarla nerede ve ne zaman buluşacağınızı size bildirdi. İşyerinize nasıl gideceğinizi en iyisi birkaç gün önceden öğrenin.

İşe giriş planı hakkında bilgi alışverişi de dahil olmak üzere yönetici ile başlangıç görüşmesi

Hoş geldiniz

Başlangıç görüşmesinde, yöneticinizle gelecekteki görevlerinizi ve rolünüzü ele alırsınız ve ayrıca örneğin işe başlama ve ortak işbirliği ile ilgili istek ve beklentilerinizi de belirtebilirsiniz.


Uluslararası çalışanlar için hoş geldiniz etkinliği (isteğe bağlı)

DB Welcome etkinliğine ve uluslararası çalışanlar için düzenlenen Welcome Day'e katılmak için kayıt olabilirsiniz. Lütfen bu konuyu yöneticinizle görüşün.


Almanya'da yaşama alışma

Diğer DB meslektaşlarınızla iletişim kurun veya örneğin DB Cultures aracılığıyla bir dil müdavimleri masasına katılın.