Entegrasyon teklifleriniz

Article: Entegrasyon teklifleriniz

DB'ye hızlı bir şekilde alışmayı ve başkalarıyla bağlantılar kurmayı mı hedefliyorsunuz?

Gruba varış

Sizi büyük demiryolu ailemizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Grupta yeni olanlar sayfasında başlangıç için faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

Burada, diğer şeylerin yanı sıra, yeni gelenlere Grubun yapısı ve konu alanları hakkında genel bir bakış sağlayan iki günlük sanal bir karşılama semineri olan DB Welcome hakkında bilgiler verilir. Başkalarıyla bağlantı kurmak ve sanal, işletmeler arası işbirliğinde yeni deneyimler kazanmak için son derece uygundur. Lütfen bu konuyu yöneticinizle görüşün.

Not: DB Planet 'e ancak DB User bilgilerinize sahip olduğunuzda erişebilirsiniz. Bunları işe başladığınız ilk gün e-posta ile alacaksınız.
 

İlk bağlantıları kurma ve bilgi alışverişi

Ağlarda yeni meslektaşlarla tanışabilir ve başlangıcınız hakkında bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Böylece en kısa sürede büyük demiryolu ailesinin bir parçası haline gelirsiniz!

 Working Out Loud'da yeni meslektaşlarınızla tanışabilir ve başlangıç ile ilgili fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Böylece en kısa sürede büyük demiryolu ailesinin bir parçası haline gelirsiniz!

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yöneticinizle irtibata geçin.