DB avantajlarınız - İndirimler ve özel teklifler

Article: DB avantajlarınız - İndirimler ve özel teklifler

DB çalışanı olarak çok sayıda teklif, satın alma avantajı ve indirimden faydalanırsınız. Burada genel bir bakış elde edebilirsiniz.


DB Plus

"DBplus" markası altında sosyal ortaklarımız DB Grubu çalışanlarına cazip ek hizmetler ve kişisel avantajlar sunmaktadır. DB, beş sosyal ortağı olan BAHN-BKK, Stiftungsfamilie BSW & EWH, DEVK Sigortaları, Sparda Bankaları ve Verband Deutscher Eisenbahner-Sportvereine (VDES) (Alman Demiryolu Çalışanları Spor Kulüpleri Birliği) ile zaten uzun yıllardır yakın bir şekilde çalışmaktadır. 

Sosyal ortaklarımızın teklifleri ve özel koşulları hakkında daha fazla bilgiyi DB Planet'te, bağlantısı verilen broşürde ve DBplus ortaklarının Web sitelerinde bulabilirsiniz.


End of expander content
Satın alma avantajları

DB Travel Market'te seyahat, alışveriş ve spor & eğlence alanlarında harici ortaklardan birçok indirimli teklif bulabilirsiniz. Her ayın ilk günü yeni teklifler bulacaksınız. 

DB Travel Market, evden de erişebileceğiniz şifre korumalı bir Web sitesidir. Erişim verileri tüm çalışanlar için aynıdır (kullanıcı adı: db, şifre: exclusive).

Buradan DB Travel Market'e erişebilirsiniz.

End of expander content
Ücretsiz yolculuklar

DB çalışanlarına ve onların aile üyelerine, birçok şirkette yıllık kişisel ücretsiz seyahat kotası sunulur.

End of expander content
Job-Ticket

DB çalışanları, ikamet ettikleri yer ile ilk iş yerleri arasındaki günlük tren yolculuğu için DB Job-Ticket biletine başvurabilirler. Sosyal ve yan haklar broşüründe daha fazla bilgi bulabilirsiniz. 

End of expander content
Kumarhaneler ve Restoranlar

DB Group, yaklaşık 100 kumarhane ile Almanya'nın birçok noktasında lezzetli yemekler ve keyifli bir öğle yemeği molası için mekanlar sunmaktadır. DB Gastronomie'nin tüm kumarhanelerinde rahatça temassız bir şekilde ve nakitsiz ödeme yapabilirsiniz. Bunun için tek ihtiyacınız olan grup Kimliğiniz ve özel Girocard kartınızdır. DB size keyifli yemekler diler!

End of expander content


Sunduğumuz daha birçok hizmet var. Bu hizmetleri buradabulabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen yöneticinizle irtibata geçin.