İndirme ve Bağlantılar

Article: İndirme ve Bağlantılar

Burada, Almanya'da Deutsche Bahn ile çalışmaya başlamanız için tüm önemli indirme ve bağlantıları bulabilirsiniz.

Hoş geldiniz broşürü

Hoş geldiniz broşürü size Almanya'da yaşamla ilgili birçok konuda genel bir bakış sunar.

Kısmi denklik için bilgi formu

Mesleki yeterliliğiniz için kısmi denklik aldınız mı? Burada tam denklik başvurusunu nasıl yapacağınıza ve sizi nasıl destekleyebileceğimize ilişkin bilgiler bulabilirsiniz.

Gelir vergisi formu

Henüz bir gelir vergisi numaranız yoksa ve gelir vergisi sınıfınızı bilmiyorsanız, bu formu doldurmalı ve imzalı iş sözleşmenizle birlikte bize göndermelisiniz.

VIDEX çevrimiçi form

Kısa açıklama: Bir vize başvurusu yapmanız gerekiyorsa, bu genellikle Federal Dışişleri Bakanlığı'nın çevrimiçi formu VIDEX aracılığıyla yapılmalıdır. Burada, sürekli olarak genişlettiğimiz farklı dillerdeki doldurma yardım formu bulacaksınız.

Resmi makamlarla ilgili bilgiler

Burada vergiler ve vergi iadeleri, aile birleşimi, kalacak yer bulma ve çok daha fazlası hakkında bilgi formları bulabilirsiniz.

Çalışanlar, çalışanları işe alıyor (Mawema)

Arkadaşlarınızı DB'de bir iş için işe alırsanız, Çalışanlar, çalışanları işe alıyor aracılığıyla özel bir bonus alabilirsiniz. Daha fazla bilgiyi broşürlerde bulabilirsiniz.

Make it in Germany

Make it in Germany, Federal Hükümet'in yurtdışından gelen vasıflı işçiler için hazırladığı bir portal. Burada iş, vize ve Almanya'da yaşam hakkında bilgi bulabilirsiniz!