Letöltés és linkek

Article: Letöltés és linkek

Itt minden fontos letölthető anyagot és linket megtalálsz a Deutsche Bahn vállalatnál való németországi munkakezdéshez.

Üdvözlő brosúra

Az üdvözlő brosúra áttekintést nyújt a németországi élet számos fontos témájáról.

Szórólap a részleges elismerésről

Szakképesítésedet csak részben ismerték el? Itt találsz információkat arról, hogyan kérheted a teljes körű elismerést, és hogyan tudunk téged támogatni.

Jövedelemadó nyomtatvány

Ha még nem rendelkezel adóazonosító számmal, és nem tudod, hogy milyen jövedelemadó-osztályba tartozol, töltd ki ezt a nyomtatványt, és küldd vissza nekünk az aláírt munkaszerződéssel együtt.

VIDEX online űrlap

Rövid leírás: Ha vízumkérelmet kell kitöltened, azt általában a Szövetségi Külügyminisztérium VIDEX online űrlapján keresztül teheted meg. Itt különböző nyelvű kitöltési útmutatókat találhatsz, amelyeket folyamatosan bővítünk.

Hatóságok listája

Itt tájékoztató lapokat találsz az adókkal és adóbevallásokkal, a családegyesítéssel, a szálláskereséssel és még sok más témával kapcsolatosan.

Alkalmazottak toboroznak alkalmazottakat (Mawema)

Ha barátokat toborzol a DB-nél történő munkavállalásra, akkor az Alkalmazottak toboroznak alkalmazottakat programunkon keresztül különleges bónuszban részesülhetsz. További információkat a szórólapokon találhatsz.

Make it in Germany

AMake it in Germany a szövetségi kormány portálja a külföldről érkező szakképzett munkavállalók számára. Itt a munkavállalásról, a vízumról és a németországi életről találhatsz információkat.