A DB alkalmazottjaként téged megillető előnyök – kedvezmények és exkluzív ajánlatok

Article: A DB alkalmazottjaként téged megillető előnyök – kedvezmények és exkluzív ajánlatok

A DB alkalmazottként számos ajánlat, vásárlási kedvezmény és jutalom vár téged. Tekintsd át ezeket itt!


DB Plus

A „DB Plus” márkanév alatt szociális partnereink vonzó kiegészítő juttatásokat és személyes előnyöket kínálnak a DB Csoport alkalmazottainak. A DB már évek óta szorosan együttműködik öt szociális partnerével, a BAHN-BKK-val, a BSW & EWH alapítványcsaláddal, a DEVK biztosítóval, a Sparda bankkal és a Német Vasutasok Sportegyesületeinek Szövetségével (VDES)

Szociális partnereink ajánlatairól és exkluzív feltételeiről bővebb információt a DB Planet oldalon és a kapcsolódó brosúrában, valamint a DBplus partnerek weboldalain találhatsz.


End of expander content
Vásárlási előnyök

A DB Reisemarkt számos kedvezményes ajánlatot kínál külső partnerektől az utazás, a vásárlás, a sport és a szórakozás területén. Minden hónap első napján új ajánlatokkal bővítjük a kínálatot. 

A DB Reisemarkt egy jelszóval védett weboldal, amelyhez otthonról is hozzáférhetsz. A hozzáférési adatok minden alkalmazott számára azonosak (felhasználónév: db, jelszó: exklusiv).

Itt nyithatod meg a DB Reisemarkt oldalát.

End of expander content
Ingyenes fuvarok

A DB alkalmazottai és családtagjaik számos vállalatnál éves személyes ingyenes utazási kvótát kapnak.

End of expander content
A Job Ticket

A DB munkavállalói a lakóhelyük és az első munkahelyük közötti napi vonatútra DB Job Ticket jegyet igényelhetnek. További információkat a szociális és béren kívüli juttatásokról szóló brosúrában találhatsz. 

End of expander content
Kaszinók és éttermek

A DB Csoport Németország-szerte mintegy 100 személyzeti büféjében kínál ízletes fogásokat és kényelmes környezetet az ebédszünethez. A DB Gastronomie összes személyzeti büféjében kényelmesen, érintésmentesen és készpénz használata nélkül fizethetsz. Mindössze az alkalmazotti kártyádra és a személyes Girocardodra lesz szükséged. Jó étvágyat kíván neked a DB!

End of expander content


Számos további ajánlat vár. Ezeket itt találhatod.

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj a felettesedhez.