Що ви вже повинні підготувати?

Article: Що ви вже повинні підготувати?

Перш ніж ви почнете працювати, пропонуємо вам огляд тем, з якими ви вже мали б розібратися, готуючись до свого першого робочого дня.

Віза & Посвідка на проживання

Визнання & Кваліфікація

Підписаний контракт повертається

Відкриття банківського рахунку

Реєстрація в лікарняній касі

Узгодження з керівником першого робочого дня та необхідного робочого обладнання


Якщо ви є громадянином ЄС/ЄЕЗ, ви не маєте права на отримання візи та посвідки на проживання, визнання і кваліфікації або відкриття банківського рахунку. Більше інформації можна знайти тут


Примітка. У найближчі кілька днів ви отримаєте ідентифікаційну картку групи компаній, індивідуальний номер, а також важливі дані та документи для початку роботи. Дізнатися більше про нього можнатут. Ви можете отримати доступ до сторінки DB Planet лише під своїм активним обліковим записом користувача DB, починаючи з першого робочого дня. 

Ваші перші робочі дні

Ваш перший робочий день

Ваш керівник повідомив вам, де і коли ви з ним зустрінетесь. Краще дізнайтеся за кілька днів до початку роботи, як дістатися вашого робочого місця.

Початкова бесіда з керівником, включно з обговоренням плану вступу до посади

Ласкаво просимо

На початковій бесіді ви обговорюєте зі своїм керівником ваші майбутні завдання та свою роль, а також можете узгодити свої побажання та очікування, наприклад, щодо плану вступу до посади та співпраці.


Вітальний захід для міжнародних працівників (за бажанням)

Ви маєте можливість зареєструватися на вітальний захід DB та вітальний день для іноземних працівників. Будь ласка, обговоріть це з вашим керівником.


Життя в Німеччині

Не соромтеся спілкуватися з іншими колегами в DB або брати участь у мовному круглому столі, наприклад, через відділ культури DB.