Vaše prednosti u DB - povoljnosti i ekskluzivne ponude

Article: Vaše prednosti u DB - povoljnosti i ekskluzivne ponude

Kao zaposleni u Njemačkoj željeznici, imate brojne ponude, pogodnosti kupovine i popuste. Ovdje možete pogledati pregled.


DB Plus

Naši socijalni partneri zaposlenima u DB Grupi nude atraktivne dodatne pogodnosti i lične pogodnosti pod robnom markom "DBplus". Već dugi niz godina DB tesno sarađuje sa svojih pet društvenih partnera BAHN-BKKStiftungsfamilie BSW & EWH, DEVK-Versicherungen, Sparda-Banken i Verband Deutscher Eisenbahner-Sportvereine (VDES)

Više informacija o ponudama i ekskluzivnim uslovima naših društvenih partnera možete pronaći na DB Planetu i u povezanoj brošuri kao i na internet stranicama DBplus partnera.


End of expander content
Prednosti pri kupovini

U DB Reisemarkt ćete pronaći mnoge snižene ponude eksternih partnera u područjima putovanja, kupovine, sporta i zabave. Nove ponude ćete pronaći svakog prvog u mjesecu. 

DB Reisemarkt je internet stranica zaštićena lozinkom kojoj također možete pristupiti od kuće. Pristupni podaci su isti za sve zaposlene (korisničko ime: db, lozinka: exklusiv).

Ovdje možete pristupiti na DB Reisemarkt.

End of expander content
Besplatne vožnje

U mnogim kompanijama, zaposleni u DB-u i članovi njihovih porodica dobijaju svake godine lični besplatan putni kontingent.

End of expander content
Karta za posao

Zaposleni u DB-u mogu podnijeti zahtjev za DB kartu za posao za dnevno putovanje vozom između mjesta stanovanja i prvog mjesta rada. Za više informacija pogledajte brošuru Socijalni I dodatni benefiti.  

End of expander content
Kantine i restorani

Sa oko 100 kantina, DB grupa vam nudi ukusnu hranu i mesta za laganu pauzu za ručak na mnogim lokacijama širom Nemačke. U svim kantinama DB gastronomije možete platiti udobno bezkontaktno i bezgotovinski. Sve što trebate je vaša korporativna lična karta i vaša privatna Girocard. DB vam želi prijatan obrok!

End of expander content


Postoje i brojne druge ponude. NJih možete pronaći ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se svom rukovodiocu.